HET JUISTE ADRES VOOR AL UW TUINWERKZAAMHEDEN.

Hovenier Delden

Van een tuinontwerp, een volledige tuinaanleg of het snoeien van een boom of struik. Profiteer van onze jarenlange ervaring en vraag vrijblijvend een verrassend tuinadvies aan. Of het nu om een kleine tuin, grote tuin of een bedrijfstuin gaat u kunt op ons rekenen in zowel de aanleg als totaalonderhoud van uw tuin. Voor de aanleg kunt u van ons een compleet pakket verwachten.

TUINAANLEG

Een tuin aanleggen is een kostbare aangelegenheid en is iets wat u waarschijnlijk niet jaarlijks doet. Het is daarom belangrijk dat dit goed en vakkundig gebeurt. Hoveniersbedrijf Krabbenborg heeft de expertise en het goede gereedschap om uw tuin volledig aan te leggen.

NAAR TUINAANLEG

TUINONDERHOUD

Om uw tuin er elk jaar weer op zijn mooist uit te laten zien is goed onderhoud een vereiste. Wij hebben de ervaring en de materialen in huis om dit voor u te kunnen uitvoeren. Elk onderdeel van de tuin heeft zijn eigen onderhoud nodig, alles één keer per jaar goed na lopen, in één keer of gefaseerd door het jaar heen komt uw tuin zeker ten goede.

NAAR TUINONDERHOUD

TUINONTWERP

Een goed tuinontwerp begint altijd met een gesprek waarin de wensen van de klant en de mogelijkheden van de tuin worden besproken. Na dit gesprek kan het ontwerpen beginnen, eerst een schets die na een bespreking hiervan later kan worden uitgewerkt tot een ontwerp eventueel met beplantingsplan.

NAAR TUINONTWERP

BOOMVERZORGING

Hoveniersbedrijf Krabbenborg doet de boomverzorging in samenwerking met Koerselman Boomverzorging te Laren (gld).

NAAR BOOMVERZORGING

VAN GRONDWERK TOT EN MET BESTRATING EN VERLICHTING, UITERAARD GAZON, VIJVER EN AFSCHEIDINGEN & PROFESSIONELE BEREGENING.

Hiervoor hebben wij allemaal de ervaring in huis. De keus van de beplanting maakt hierbij het plaatje compleet.

NIEUWS

Blijf op de hoogte van wat er allemaal bij en rondom Hoveniersbedrijf Krabbenborg afspeelt.

NAAR NIEUWS

Algemene voorwaarden

Hier vindt u onze algemene voorwaarden ter inzage.

Naar algemene voorwaarden

Op zoek naar een ervaren en betrouwbare hovenier in Delden? Uw zoektocht eindigt bij Hoveniersbedrijf Krabbenborg, gelegen in het naburige Borculo. Onze deskundige hoveniers, gecombineerd met een diepe passie voor het groen, staan klaar om uw buitenruimte om te toveren tot een prachtig en functioneel toevluchtsoord.

Hoveniersdiensten op Maat in Delden:

 1. Tuinontwerp en -aanleg:

  • Verken onze op maat gemaakte tuinontwerpen die aansluiten op uw wensen en de lokale schoonheid van Delden reflecteren.
  • Van zorgvuldige beplanting tot bestrating, wij verzekeren een mooie en duurzame tuinaanleg.
 2. Tuinonderhoud:

  • Regelmatig onderhoud is cruciaal om uw tuin in topconditie te houden. Onze onderhoudsschema’s zijn afgestemd op elk seizoen, zodat uw tuin er het hele jaar door verzorgd uitziet.
 3. Boomverzorging:

  • Onze gespecialiseerde boomverzorgers waarborgen de gezondheid en veiligheid van uw bomen.
 4. Vijveraanleg en -onderhoud:

  • Water voegt een vleugje leven toe aan uw tuin. Wij zijn er om u te helpen met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van vijvers.
 5. Terras- en Bestratingswerken:

  • Of u nu kiest voor een klassieke of moderne bestrating, wij realiseren een terras waar u jarenlang plezier van zult hebben.

Lokale Expertise van Hoveniersbedrijf Krabbenborg in Delden:

Als erkende hovenier in de regio, begrijpen wij de lokale bodemcondities van Delden als geen ander. Ondanks dat ons bedrijf is gevestigd in Borculo, hebben we over de jaren heen vele tevreden klanten in Delden mogen bedienen. Onze hoveniers zijn deskundig en ervaren.

Waarom Kiezen voor Hoveniersbedrijf Krabbenborg als uw Hovenier in Delden?

Kiezen voor Hoveniersbedrijf Krabbenborg betekent kiezen voor kwaliteit, betrouwbaarheid en een persoonlijke benadering. Wij streven ernaar om u een tuin te bieden waar u elke dag met plezier in vertoeft. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar de wonderlijke transformatie die onze hoveniers in Delden voor uw buitenruimte kunnen realiseren.

RECENTE PROJECTEN

Bekijk alle projecten

31 oktober 2023

Voortuin vernieuwen Borculo

3 februari 2022

Complete tuin nieuwbouw in Ruurlo

3 februari 2022

Tuin nieuwbouwwoning Barchem