Een goed tuinontwerp begint altijd met een gesprek.

Een goed tuinontwerp begint altijd met een gesprek waarin de wensen van de klant en de mogelijkheden van de tuin worden besproken. Na dit gesprek kan het ontwerpen beginnen, eerst een schets die na een bespreking hiervan later kan worden uitgewerkt tot een ontwerp eventueel met beplantingsplan. Dit uitgewerkte tuinontwerp wordt in een gesprek toegelicht. Vaak wordt de klant aangenaam verrast door te zien wat er met hun tuin allemaal mogelijk is.

Neem contact met ons op!

Dit uitgewerkte tuinontwerp wordt in een gesprek toegelicht.

Vaak wordt de klant aangenaam verrast door te zien wat er met hun tuin allemaal mogelijk is.

De kleine tuin

In een kleine tuin is vaak meer mogelijk dan u misschien in eerst instantie zult denken. Door te kiezen voor duidelijke zichtlijnen of sterke elementen ontstaat er een ruimtelijke werking en rust in de tuin. Een kleine tuin wil niet perse zeggen dat er allemaal kleine elementen in moeten, 1 of 2 grotere elementen komen vaak beter tot hun recht dan heel veel kleine elementen.

Goede keuzes maken is in een kleine tuin ontzettend belangrijk. Graag helpen wij u hier bij.

De grote tuin

In een grote tuin is veel mogelijk, vaak zoveel dat u misschien niet meer weet wat waar moet. Goede situering van terrassen en andere elementen is in een grote tuin heel belangrijk net zoals goede loop en zichtlijnen. De tuin moet logische zin opgebouwd als de ruimte er immers is wilt u toch kunnen zitten in de zon of juist in de schaduw. Laat ons eens meedenken en laat u verrassen door onze kijk op uw tuin.

De bedrijfstuin

Een bedrijfstuin is de eerste indruk die een klant of bezoeker van uw bedrijf krijgt. En iedereen weet hoe belangrijk een eerste indruk is. Een bedrijfstuin moet als het ware een visitekaartje zijn. De tuin moet een mooi geheel zijn dat het hele jaar door dus ook in de winter een verzorgde en goede indruk achterlaat.

In een bedrijfstuin zijn goede en logische loop-lijnen heel belangrijk. Hoveniersbedrijf Krabbenborg ontwerpt ook voor uw bedrijfstuin graag een groen visitekaartje!

RECENTE PROJECTEN

Bekijk alle projecten

31 oktober 2023

Voortuin vernieuwen Borculo

3 februari 2022

Complete tuin nieuwbouw in Ruurlo

3 februari 2022

Tuin nieuwbouwwoning Barchem