Om uw tuin er elk jaar weer op zijn mooist uit te laten zien is goed onderhoud een vereiste.

Wij hebben de expertise en de materialen in huis om dit voor u te kunnen uitvoeren.
Vraag eens vrijblijvend een gesprek aan en hoor of wij wat voor u kunnen betekenen,u zult aangenaam verrast zijn over de kosten van het onderhoud.

Neem contact met ons op!

Elk onderdeel van de tuin heeft zijn eigen onderhoud nodig.

Elk onderdeel van de tuin heeft zijn eigen onderhoud nodig, alles één keer per jaar goed na lopen, in één keer of gefaseerd door het jaar heen komt uw tuin zeker ten goede.

Snoeien

 • Voorjaar beurt
  Het voorjaar is bij uitstek geschikt voor het snoeien van de rozen, lavendel en andere zomerbloeiers ook is dit een goede tijd om de vaste planten te scheuren en te verplanten.Het laatste blad weghalen, graskanten afsteken de tuin goed bemesten en de tuin kan er weer een seizoen tegen.
 • Hagen scheren
  Hagen geven de lijnen van de tuin aan en zijn een goede afscheiding van de tuin. Van een mooie strak geknipte haag knapt de hele tuin op. Een haag super strak knippen is nog een hele kunst en is een tijdrovende klus. Wij hebben de materialen om dit voor u goed en snel te kunnen uitvoeren.
 • Najaar beurt
  In het najaar is het weer de tijd om de tuin winterklaar te maken hieronder wordt verstaan: het gevallen blad opruimen, de uitgebloeide en afgestorven planten afknippen en het snoeien van bomen en struiken. Als wij geweest zijn ziet de tuin er weer keurig netjes uit en kan de winter komen.

Gazon

 • Verticuteren
  Een groen gazon heeft zeker meer aandacht nodig dan alleen één keer per week maaien. Het begint in het voorjaar al met verticuteren. We gaan dan met de verticuteermachine het mos en dood gras uit het gazon krabben, u zult er versteld van staan hoeveel afval hier uit komt. Na het verticuteren moet er een goede bemesting op en kan het gras er weer een jaar tegen aan. Hoveniersbedrijf Krabbenborg kan uw gazon de goede start geven.
 • Maaien
  Het grasmaaien is een wekelijks terugkerend karwij en vaak is het moeilijk om hier tijd voor te vinden. Wij komen elke week in de regio Berkelland met onze grasmaaiers en misschien is het wel wat voor u om uw gazon door ons te laten maaien. Laat u een verrassen door de prijs.

Totaalonderhoud

 • Totaalonderhoud particuliere tuin
  Natuurlijk is het bij ons ook mogelijk om het gehele onderhoud het jaar rond bij ons onder te brengen, wij nemen dan alle zorgen van de tuin van u over, en u hoeft alleen nog maar het hele jaar van de tuin te genieten. Graag komen wij hier een keer bij u thuis over praten.
 • Totaalonderhoud bedrijfstuin
  Een tuin bij kantoor of bedrijfspand moet er het hele jaar verzorgd bij liggen. U bent waarschijnlijk druk met andere zaken en kunt uw tijd beter besteden. Wij kunnen deze zorg van u overnemen en er zorg voor dragen dat de tuin er het hele jaar netjes bij ligt.

RECENTE PROJECTEN

Bekijk alle projecten

31 oktober 2023

Voortuin vernieuwen Borculo

3 februari 2022

Complete tuin nieuwbouw in Ruurlo

3 februari 2022

Tuin nieuwbouwwoning Barchem