Hovenier in Winterswijk

Bent u op zoek naar een betrouwbare en deskundige hovenier in Winterswijk? Bij Hoveniersbedrijf Krabbenborg kunt u terecht voor verschillende tuindiensten, zoals tuinontwerp, onderhoud en het aanleggen van tuinen.. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

TUINAANLEG

Een tuin aanleggen is een kostbare aangelegenheid en is iets wat u waarschijnlijk niet jaarlijks doet. Het is daarom belangrijk dat dit goed en vakkundig gebeurt. Hoveniersbedrijf Krabbenborg heeft de expertise en het goede gereedschap om uw tuin volledig aan te leggen.

NAAR TUINAANLEG

TUINONDERHOUD

Om uw tuin er elk jaar weer op zijn mooist uit te laten zien is goed onderhoud een vereiste. Wij hebben de ervaring en de materialen in huis om dit voor u te kunnen uitvoeren. Elk onderdeel van de tuin heeft zijn eigen onderhoud nodig, alles één keer per jaar goed na lopen, in één keer of gefaseerd door het jaar heen komt uw tuin zeker ten goede.

NAAR TUINONDERHOUD

TUINONTWERP

Een goed tuinontwerp begint altijd met een gesprek waarin de wensen van de klant en de mogelijkheden van de tuin worden besproken. Na dit gesprek kan het ontwerpen beginnen, eerst een schets die na een bespreking hiervan later kan worden uitgewerkt tot een ontwerp eventueel met beplantingsplan.

NAAR TUINONTWERP

BOOMVERZORGING

Hoveniersbedrijf Krabbenborg doet de boomverzorging in samenwerking met Koerselman Boomverzorging te Laren (gld).

NAAR BOOMVERZORGING

VAN GRONDWERK TOT EN MET BESTRATING EN VERLICHTING, UITERAARD GAZON, VIJVER EN AFSCHEIDINGEN & PROFESSIONELE BEREGENING.

Hiervoor hebben wij allemaal de ervaring in huis. De keus van de beplanting maakt hierbij het plaatje compleet.

NIEUWS

Blijf op de hoogte van wat er allemaal bij en rondom Hoveniersbedrijf Krabbenborg afspeelt.

NAAR NIEUWS

Algemene voorwaarden

Hier vindt u onze algemene voorwaarden ter inzage.

Naar algemene voorwaarden

Hovenier Winterswijk

Bent u op zoek naar een betrouwbare en deskundige hovenier in Winterswijk? Hoveniersbedrijf Krabbenborg biedt een breed scala aan tuinservices aan, van tuinontwerp tot boomverzorging. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen, neem contact op voor de mogelijkheden.

Onze werkwijze als hovenier in Winterswijk

Bij Hoveniersbedrijf Krabbenborg begint elk tuinproject met een persoonlijke benadering. Wij luisteren naar uw wensen en vertalen deze naar een op maat gemaakt ontwerp. Of u nu een nieuwe tuin wilt aanleggen of uw bestaande tuin een opknapbeurt wilt geven, wij staan voor u klaar. Onze hoveniers zorgen voor een vakkundige uitvoering en een prachtig eindresultaat.

Professionele tuinaanleg

Een goed ontworpen tuin verdient een even professionele aanleg. Wij bieden een volledig pakket aan diensten, waaronder grondwerk, sierbestrating, gazonaanleg en beregening. Met oog voor detail en kwaliteit zorgen wij ervoor dat uw tuin niet alleen mooi, maar ook praktisch is.

 

Boomverzorging in Winterswijk

Bomen zijn een belangrijk onderdeel van uw tuin en verdienen speciale aandacht. Hoveniersbedrijf Krabbenborg werkt samen met Koerselman Boomverzorging om u de beste zorg voor uw bomen te bieden. Van snoeien tot het verwijderen van gevaarlijke bomen, wij hebben de expertise en de middelen om dit veilig en efficiënt te doen. Onze ervaren tuinmannen zorgen ervoor dat uw tuin netjes en veilig blijft.

Tuinonderhoud voor een gezonde tuin

Regelmatig onderhoud is essentieel voor een mooie en gezonde tuin. Wij bieden onderhoudsdiensten op maat, afgestemd op de specifieke behoeften van uw tuin. Of het nu gaat om het maaien van het gazon, onkruidbestrijding of het snoeien van planten, ons team zorgt ervoor dat uw tuin er altijd op zijn best uitziet.

Specialist in tuinverlichting

Een goed ontworpen tuinverlichting kan uw tuin ‘s avonds tot leven brengen en zorgt voor een veilige en sfeervolle omgeving. Hoveniersbedrijf Krabbenborg biedt een breed scala aan verlichtingsoplossingen, van functionele padverlichting tot sfeervolle accentverlichting. Wij helpen u bij het kiezen van de juiste verlichting die past bij de stijl en functionaliteit van uw tuin.

Beregeningssystemen voor een gezonde tuin

Een efficiënt beregeningssysteem is cruciaal voor het onderhoud van uw tuin, vooral tijdens droge periodes. Hoveniersbedrijf Krabbenborg biedt op maat gemaakte beregeningsoplossingen die ervoor zorgen dat uw planten altijd de juiste hoeveelheid water krijgen. Onze systemen zijn duurzaam en gemakkelijk te onderhouden, zodat uw tuin er altijd groen en gezond uitziet.

 

Tuinrenovatie voor een frisse start

Heeft uw tuin een opknapbeurt nodig? Onze tuinrenovatiediensten zijn ideaal voor het vernieuwen en verbeteren van uw bestaande tuin. Van het herinrichten van beplanting tot het vervangen van verouderde bestrating, wij zorgen ervoor dat uw tuin weer fris en uitnodigend is. Ons team werkt nauw samen met u om uw visie te realiseren en uw tuin nieuw leven in te blazen.

 

Persoonlijke service en deskundig advies

Bij Hoveniersbedrijf Krabbenborg staat persoonlijke service hoog in het vaandel. Ons team van ervaren hoveniers biedt deskundig advies en begeleidt u door het hele proces, van ontwerp tot onderhoud. Wij streven naar een hoge klanttevredenheid en doen er alles aan om uw tuinwensen te vervullen.

 

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte

Hoveniersbedrijf Krabbenborg is uw ideale partner voor alle tuinprojecten in Winterswijk. Met onze uitgebreide diensten en persoonlijke benadering zorgen wij ervoor dat uw tuin er altijd op zijn best uitziet. Of het nu gaat om ontwerp, aanleg, onderhoud of boomverzorging, wij hebben de expertise en passie om uw droomtuin te realiseren.

Heeft u nog vragen of wilt u direct een afspraak maken? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor uw tuin kunnen betekenen!

RECENTE PROJECTEN

Bekijk alle projecten

31 oktober 2023

Voortuin vernieuwen Borculo

3 februari 2022

Complete tuin nieuwbouw in Ruurlo

3 februari 2022

Tuin nieuwbouwwoning Barchem