Hovenier Lochem

Welkom bij Krabbenborg Hoveniers, uw betrouwbare hovenier in Lochem. Wij zijn een professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. Ons team van ervaren en deskundige hoveniers staat klaar om u te helpen bij het creëren van uw droomtuin. Met onze kennis en ervaring kunnen wij elke tuin omtoveren tot een prachtige en functionele buitenruimte.

TUINAANLEG

Een tuin aanleggen is een kostbare aangelegenheid en is iets wat u waarschijnlijk niet jaarlijks doet. Het is daarom belangrijk dat dit goed en vakkundig gebeurt. Hoveniersbedrijf Krabbenborg heeft de expertise en het goede gereedschap om uw tuin volledig aan te leggen.

NAAR TUINAANLEG

TUINONDERHOUD

Om uw tuin er elk jaar weer op zijn mooist uit te laten zien is goed onderhoud een vereiste. Wij hebben de ervaring en de materialen in huis om dit voor u te kunnen uitvoeren. Elk onderdeel van de tuin heeft zijn eigen onderhoud nodig, alles één keer per jaar goed na lopen, in één keer of gefaseerd door het jaar heen komt uw tuin zeker ten goede.

NAAR TUINONDERHOUD

TUINONTWERP

Een goed tuinontwerp begint altijd met een gesprek waarin de wensen van de klant en de mogelijkheden van de tuin worden besproken. Na dit gesprek kan het ontwerpen beginnen, eerst een schets die na een bespreking hiervan later kan worden uitgewerkt tot een ontwerp eventueel met beplantingsplan.

NAAR TUINONTWERP

BOOMVERZORGING

Hoveniersbedrijf Krabbenborg doet de boomverzorging in samenwerking met Koerselman Boomverzorging te Laren (gld).

NAAR BOOMVERZORGING

VAN GRONDWERK TOT EN MET BESTRATING EN VERLICHTING, UITERAARD GAZON, VIJVER EN AFSCHEIDINGEN & PROFESSIONELE BEREGENING.

Hiervoor hebben wij allemaal de ervaring in huis. De keus van de beplanting maakt hierbij het plaatje compleet.

NIEUWS

Blijf op de hoogte van wat er allemaal bij en rondom Hoveniersbedrijf Krabbenborg afspeelt.

NAAR NIEUWS

Algemene voorwaarden

Hier vindt u onze algemene voorwaarden ter inzage.

Naar algemene voorwaarden

Hovenier in Lochem voor tuinontwerp

Het ontwerpen van een tuin is een belangrijk onderdeel van ons werk als hovenier. Wij vinden het belangrijk om te luisteren naar de wensen van onze klanten en deze om te zetten in een ontwerp dat past bij hun levensstijl en budget. Onze ontwerpen zijn altijd uniek en op maat gemaakt, zodat uw tuin perfect aansluit bij uw persoonlijke voorkeuren. Of u nu op zoek bent naar een moderne of juist klassieke tuin, wij helpen u graag bij het realiseren van uw droomtuin.

Tuinaanleg

Naast het ontwerpen van tuinen zijn wij ook gespecialiseerd in het aanleggen van tuinen. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en zorgen voor een perfecte afwerking van uw tuin. Of het nu gaat om het leggen van bestrating, het plaatsen van een vijver of het aanleggen van een gazon, wij hebben de kennis en ervaring om uw tuin tot in de puntjes te verzorgen.

Tuinonderhoud

Een mooie tuin vergt onderhoud. Wij begrijpen dat niet iedereen de tijd of kennis heeft om zijn of haar tuin perfect te onderhouden. Daarom bieden wij ook tuinonderhoud aan. Wij zorgen ervoor dat uw tuin er het hele jaar door prachtig uitziet. Of het nu gaat om het snoeien van struiken en bomen, het maaien van het gazon of het bemesten van de planten, wij nemen al het tuinonderhoud graag voor u uit handen.

Onze werkwijze als hovenier in Lochem

Wij vinden het belangrijk dat u als klant tevreden bent met het eindresultaat. Daarom werken wij altijd nauw samen met u tijdens het ontwerp-, aanleg- en onderhoudsproces van uw tuin. Wij vinden het belangrijk om heldere afspraken te maken en deze ook na te komen. Daarnaast zijn wij pas tevreden als u dat bent. U kunt dan ook altijd rekenen op een uitstekende service en nazorg.

Krabbenborg als hovenier in Lochem

Bent u op zoek naar een professionele en betrouwbare hovenier in Lochem? Dan bent u bij Krabbenborg Hoveniers aan het juiste adres. Wij staan garant voor kwaliteit, deskundigheid en persoonlijke service. Ons team van ervaren hoveniers staat klaar om uw droomtuin te realiseren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte.

RECENTE PROJECTEN

Bekijk alle projecten

31 oktober 2023

Voortuin vernieuwen Borculo

3 februari 2022

Complete tuin nieuwbouw in Ruurlo

3 februari 2022

Tuin nieuwbouwwoning Barchem