Hovenier Diepenheim

Welkom bij Hoveniersbedrijf Krabbenborg, uw toonaangevende hovenier in Diepenheim! Met een passie voor groen en een toewijding aan vakmanschap, brengen wij al jaren prachtige tuinen tot leven in heel Diepenheim.

TUINAANLEG

Een tuin aanleggen is een kostbare aangelegenheid en is iets wat u waarschijnlijk niet jaarlijks doet. Het is daarom belangrijk dat dit goed en vakkundig gebeurt. Hoveniersbedrijf Krabbenborg heeft de expertise en het goede gereedschap om uw tuin volledig aan te leggen.

NAAR TUINAANLEG

TUINONDERHOUD

Om uw tuin er elk jaar weer op zijn mooist uit te laten zien is goed onderhoud een vereiste. Wij hebben de ervaring en de materialen in huis om dit voor u te kunnen uitvoeren. Elk onderdeel van de tuin heeft zijn eigen onderhoud nodig, alles één keer per jaar goed na lopen, in één keer of gefaseerd door het jaar heen komt uw tuin zeker ten goede.

NAAR TUINONDERHOUD

TUINONTWERP

Een goed tuinontwerp begint altijd met een gesprek waarin de wensen van de klant en de mogelijkheden van de tuin worden besproken. Na dit gesprek kan het ontwerpen beginnen, eerst een schets die na een bespreking hiervan later kan worden uitgewerkt tot een ontwerp eventueel met beplantingsplan.

NAAR TUINONTWERP

BOOMVERZORGING

Hoveniersbedrijf Krabbenborg doet de boomverzorging in samenwerking met Koerselman Boomverzorging te Laren (gld).

NAAR BOOMVERZORGING

VAN GRONDWERK TOT EN MET BESTRATING EN VERLICHTING, UITERAARD GAZON, VIJVER EN AFSCHEIDINGEN & PROFESSIONELE BEREGENING.

Hiervoor hebben wij allemaal de ervaring in huis. De keus van de beplanting maakt hierbij het plaatje compleet.

NIEUWS

Blijf op de hoogte van wat er allemaal bij en rondom Hoveniersbedrijf Krabbenborg afspeelt.

NAAR NIEUWS

Algemene voorwaarden

Hier vindt u onze algemene voorwaarden ter inzage.

Naar algemene voorwaarden

Hoveniersbedrijf Krabbenborg – De hovenier in Diepenheim

Als hovenier in Diepenheim staat Hoveniersbedrijf Krabbenborg klaar om uw tuinwensen te vervullen. Met een diepgewortelde passie voor groen en een scherp oog voor detail, transformeren we elke tuin in een meesterwerk.
Uw droomtuin is dichterbij dan u denkt.

Van ontwerp tot onderhoud in Diepenheim

Of u nu droomt van een rustige tuinoase of een levendige buitenruimte voor familiebijeenkomsten, wij bieden een breed scala aan diensten aan als hovenier in Diepenheim. Van deskundig tuinontwerp tot vakkundig tuinonderhoud, uw tuin is bij ons in goede handen. Ontdek waarom wij de hovenier in Diepenheim zijn.

Waarom kiezen voor Hoveniersbedrijf Krabbenborg?

Als hovenier in Diepenheim begrijpen wij de lokale grond. Zo weten we precies hoe we uw tuin het beste kunnen aanleggen en onderhouden. Wij werken net zo lang door tot dat u tevreden bent. Bekijk onze projecten om te zien wat wij voor u kunnen betekenen als hovenier in Diepenheim.

Expertise in boomverzorging en landschapsinrichting

In Diepenheim, waar bomen en landschap een essentieel onderdeel van de omgeving vormen, biedt onze expertise in boomverzorging en landschapsinrichting de perfecte balans.
Ontdek hoe onze gespecialiseerde diensten de gezondheid en schoonheid van uw tuin verhogen. Laat ons u helpen bij het creëren van een harmonieuze buitenruimte die natuur en cultuur verbindt. 

Duurzaamheid en biodiversiteit in uw tuin

Bij Hoveniersbedrijf Krabbenborg begrijpen we het belang van duurzaamheid en biodiversiteit. Onze tuinontwerpen in Diepenheim reflecteren deze waarden, met gebruik van inheemse planten en ecologisch verantwoorde materialen.
Leer hoe uw tuin niet alleen een lust voor het oog kan zijn, maar ook bijdraagt aan het lokale ecosysteem.

Maatwerk voor elke tuin

Geen twee tuinen zijn hetzelfde. Ons maatwerk benadrukt de unieke kenmerken van uw tuin en uw persoonlijke stijl. Van intieme stadstuinen tot weidse landschapstuinen, ontdek de mogelijkheden die Hoveniersbedrijf Krabbenborg in Diepenheim biedt. Wij ontwerpen samen met u de tuin en we beginnen pas wanneer u écht tevreden bent met het ontwerp.

Neem contact op met dé hovenier in Diepenheim

Bent u klaar om de eerste stap te zetten naar de tuin van uw dromen in Diepenheim? Neem vandaag nog contact met ons op. Samen kunnen we uw visie tot leven brengen en een buitenruimte creëren waar u jarenlang van zult genieten.

RECENTE PROJECTEN

Bekijk alle projecten

31 oktober 2023

Voortuin vernieuwen Borculo

3 februari 2022

Complete tuin nieuwbouw in Ruurlo

3 februari 2022

Tuin nieuwbouwwoning Barchem