Van een tuinontwerp, een volledige tuinaanleg of het snoeien van een boom of struik.

Hoveniersbedrijf Krabbenborg is voor al uw tuinwerkzaamheden het juiste adres. Profiteer van onze jarenlange ervaring en vraag vrijblijvend een verrassend tuinadvies aan.

Gaat het om een kleine tuin, grote tuin of een bedrijfstuin? U kunt op ons rekenen!

Of het nu om een kleine tuin, grote tuin of een bedrijfstuin gaat u kunt op ons rekenen in zowel de aanleg als totaalonderhoud van uw tuin. Voor de aanleg kunt u van ons een compleet pakket verwachten. Van grondwerk tot en met bestrating en verlichting, uiteraard gazon, vijver en afscheidingen en zelf professionele beregening we hebben daarvoor allemaal de ervaring in huis. De keus van de beplanting maakt hierbij het plaatje compleet.

Hoveniersbedrijf Krabbenborg  zoekt een nieuwe colega!

Vacature Vakbekwaam hovenier 37uur (p.w.)

 

 

We zijn op zoek naar een gemotiveerde collega voor onze projecten.

In het oost Nederland omgeving Borculo.

Werkzaamheden van tuinonderhoud, snoeien ,planten of tuinaanleg bestrating ,beregening en verlichting.

Het personeel bij Hoveniersbedrijf Krabbenborg is een mix van vakbekwame hoveniers met 45 jaar ervaring tot leerlingen die worden opgeleid oor de toekomst. De klanten kring bestaat uit overheidsinstellingen en zakelijke klanten, maar ook particulierenscharen zich als trouwe klanten achter Krabbenborg.

Wat bieden wij jou?

 • Een vaste baan op fulltime basis;
 • Moderne machines om mee te werken;
 • Mooie projecten op afwisselende locaties;
 • Een gezellig en collegiaal team om mee samen te werken;
 • Salaris conform CAO Hoveniers.

Ben jij?

 • Hovenier MBO 2 of 3 met werkervaring of bereid om dit te halen (pré);
 • Optioneel :ETW-er of bereid om dit certificaat te halen;
 • Iemand met allround kennis van tuinen en word jij vrolijk om in tuinen te werken;
 • Een zelfstandige werker;
 • Iemand met kennis van planten en bomen;
 • Fulltime beschikbaar;
 • Een harde werker met een flexibele en collegiale instelling!
 • In bezit van BE rijbewijs ; (pré)

 

klinkt dit jou als muziek in de oren?
neem dan snel contact met ons op via ons telefoon nummer of email

Hoveniersbedrijf Krabbenborg en EKO cultuurtechniek slaan handen in een

Na de overname van hoveniersbedrijf Krabbenborg in februari 2013 door Koerselman Boomverzorging is Rutger Elbrink in maart 2020 eigenaar geworden van dit prachtige bedrijf. Rutger is jong, ambitieus en zeer betrouwbaar om Hoveniersbedrijf Krabbenborg naar de toekomst te leiden. Vanuit het verleden is er een breed en gevarieerd klantenbestand opgebouwd en in de jaren daarna op grote schaal uitgebreid. Klanten zoals overheidsinstellingen, diverse zakelijke klanten, bedrijfstuinen en particulieren scharen zich als trouwe klanten achter Hoveniersbedrijf Krabbenborg. Het personeel bij Hoveniersbedrijf Krabbenborg is een mix van vakbekwaam hoveniers met 45 jaar ervaring tot leerlingen die worden opgeleid voor de toekomst. Ook biedt Krabbenborg leerplekken voor jonge enthousiaste leerlingen met een sociale indicatie waarbij persoonlijke zorg en aandacht hoog in het vaandel staan.

TUINAANLEG

Een tuin aanleggen is een kostbare aangelegenheid en is iets wat u waarschijnlijk niet jaarlijks doet. Het is daarom belangrijk dat dit goed en vakkundig gebeurt. Hoveniersbedrijf Krabbenborg heeft de expertise en het goede gereedschap om uw tuin volledig aan te leggen.

NAAR TUINAANLEG

TUINONDERHOUD

Om uw tuin er elk jaar weer op zijn mooist uit te laten zien is goed onderhoud een vereiste. Wij hebben de expertise en de materialen in huis om dit voor u te kunnen uitvoeren. Elk onderdeel van de tuin heeft zijn eigen onderhoud nodig, alles één keer per jaar goed na lopen, in één keer of gefaseerd door het jaar heen komt uw tuin zeker ten goede.

NAAR TUINONDERHOUD

TUINONTWERP

Een goed tuinontwerp begint altijd met een gesprek waarin de wensen van de klant en de mogelijkheden van de tuin worden besproken. Na dit gesprek kan het ontwerpen beginnen, eerst een schets die na een bespreking hiervan later kan worden uitgewerkt tot een ontwerp eventueel met beplantingsplan.

NAAR TUINONTWERP

BOOMVERZORGING

Hoveniersbedrijf Krabbenborg doet de boomverzorging in samenwerking met Koerselman Boomverzorging te Laren (gld).

NAAR BOOMVERZORGING

RECENTE PROJECTEN

Bekijk alle projecten

3 februari 2022

Complete tuin nieuwbouw in Ruurlo

3 februari 2022

Tuin nieuwbouwwoning Barchem

10 augustus 2021

Voortuin-markerichter-Borculo