Hovenier Hengevelde

Welkom bij Hoveniersbedrijf Krabbenborg, uw toonaangevende hovenier in Hengevelde! Met een passie voor groen en een toewijding aan vakmanschap, brengen wij al jaren prachtige tuinen tot leven in Hengevelde en omstreken.

TUINAANLEG

Een tuin aanleggen is een kostbare aangelegenheid en is iets wat u waarschijnlijk niet jaarlijks doet. Het is daarom belangrijk dat dit goed en vakkundig gebeurt. Hoveniersbedrijf Krabbenborg heeft de expertise en het goede gereedschap om uw tuin volledig aan te leggen.

NAAR TUINAANLEG

TUINONDERHOUD

Om uw tuin er elk jaar weer op zijn mooist uit te laten zien is goed onderhoud een vereiste. Wij hebben de ervaring en de materialen in huis om dit voor u te kunnen uitvoeren. Elk onderdeel van de tuin heeft zijn eigen onderhoud nodig, alles één keer per jaar goed na lopen, in één keer of gefaseerd door het jaar heen komt uw tuin zeker ten goede.

NAAR TUINONDERHOUD

TUINONTWERP

Een goed tuinontwerp begint altijd met een gesprek waarin de wensen van de klant en de mogelijkheden van de tuin worden besproken. Na dit gesprek kan het ontwerpen beginnen, eerst een schets die na een bespreking hiervan later kan worden uitgewerkt tot een ontwerp eventueel met beplantingsplan.

NAAR TUINONTWERP

BOOMVERZORGING

Hoveniersbedrijf Krabbenborg doet de boomverzorging in samenwerking met Koerselman Boomverzorging te Laren (gld).

NAAR BOOMVERZORGING

VAN GRONDWERK TOT EN MET BESTRATING EN VERLICHTING, UITERAARD GAZON, VIJVER EN AFSCHEIDINGEN & PROFESSIONELE BEREGENING.

Hiervoor hebben wij allemaal de ervaring in huis. De keus van de beplanting maakt hierbij het plaatje compleet.

NIEUWS

Blijf op de hoogte van wat er allemaal bij en rondom Hoveniersbedrijf Krabbenborg afspeelt.

NAAR NIEUWS

Algemene voorwaarden

Hier vindt u onze algemene voorwaarden ter inzage.

Naar algemene voorwaarden

Hovenier Hengevelde

Zoekt u een ervaren hovenier in Hengevelde? Ontdek waarom Hoveniersbedrijf Krabbenborg de perfecte keuze is voor uw tuinbehoeften. Of het nu gaat om het ontwerp van een nieuwe tuin of het onderhoud van uw huidige tuin, onze professionals staan voor u klaar met kwaliteitsservice die aansluit bij uw wensen en de lokale omstandigheden.

Onze diensten in Hengevelde

Tuinontwerp en aanleg

Elke tuin is uniek, en dat begrijpen wij als geen ander. Als hovenier in Hengevelde biedt Hoveniersbedrijf Krabbenborg op maat gemaakte tuinontwerpen die perfect aansluiten bij uw visie en de lokale landschapskenmerken. Van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke aanleg, wij begeleiden u bij elke stap.

Tuinonderhoud

Onderhoud is cruciaal om uw tuin het hele jaar door prachtig te houden. Ons team biedt regelmatige onderhoudsdiensten aan die ervoor zorgen dat uw tuin in topconditie blijft, wat bijdraagt aan de schoonheid van uw tuin.

Boomverzorging

We bieden gespecialiseerde boomverzorgingsdiensten aan. Onze gecertificeerde boomverzorgers zorgen ervoor dat uw bomen gezond en veilig blijven, wat essentieel is voor een evenwichtige tuin. Heeft u behoefte aan regelmatige boomverzorging? Neem dan contact op met ons voor een contract.

Speciale diensten aangeboden in Hengevelde

Sierbestrating en gazonaanleg

Een goed aangelegde oprit of een prachtig gazon kan het verschil maken voor de uitstraling van uw tuin. In Hengevelde verzorgt Hoveniersbedrijf Krabbenborg sierbestrating en gazonaanleg met materialen van de hoogste kwaliteit, passend bij de stijl van uw huis en tuin. Ons team zorgt voor een vlekkeloze uitvoering van het project, van ontwerp tot realisatie.

Watermanagement en verlichting

Een effectief watermanagementsysteem is essentieel voor de duurzaamheid van uw tuin, vooral in gebieden zoals Hengevelde waar klimaat en bodemgesteldheid variëren. Daarnaast kan de juiste verlichting uw tuin zowel veiliger als visueel aantrekkelijker maken na zonsondergang. Hoveniersbedrijf Krabbenborg helpt u graag bij het integreren van deze elementen in uw tuin.

Waarom kiezen voor Krabbenborg als hovenier in Hengevelde?

Kiezen voor Hoveniersbedrijf Krabbenborg betekent kiezen voor betrouwbaarheid, vakbekwaamheid en service. Als Tuinkeur gecertificeerd bedrijf, garanderen wij de kwaliteit van ons werk en streven we naar volledige klanttevredenheid. Ons ervaren team werkt nauw samen met u om uw tuinwensen werkelijkheid te maken, afgestemd op uw persoonlijke voorkeuren en de specifieke kenmerken van het Hengeveldse landschap.

Neem contact op met ons voor hovenier in Hengelvelde

Laat uw tuin geen dag langer wachten! Neem vandaag nog contact op met Hoveniersbedrijf Krabbenborg voor een vrijblijvend gesprek over uw tuinwensen in Hengevelde. Neem contact met ons op voor meer informatie of om direct een afspraak te maken.

RECENTE PROJECTEN

Bekijk alle projecten

31 oktober 2023

Voortuin vernieuwen Borculo

3 februari 2022

Complete tuin nieuwbouw in Ruurlo

3 februari 2022

Tuin nieuwbouwwoning Barchem