Hovenier Lichtenvoorde

Welkom bij Hoveniersbedrijf Krabbenborg, uw betrouwbare hovenier in Lichtenvoorde. Als deskundige hovenier richten wij ons op het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van tuinen, met een speciale focus op boomverzorging. Ons team van ervaren en gepassioneerde hoveniers staat klaar om uw tuinwensen te vervullen. 

Neem contact op

TUINAANLEG

Een tuin aanleggen is een kostbare aangelegenheid en is iets wat u waarschijnlijk niet jaarlijks doet. Het is daarom belangrijk dat dit goed en vakkundig gebeurt. Hoveniersbedrijf Krabbenborg heeft de expertise en het goede gereedschap om uw tuin volledig aan te leggen.

NAAR TUINAANLEG

TUINONDERHOUD

Om uw tuin er elk jaar weer op zijn mooist uit te laten zien is goed onderhoud een vereiste. Wij hebben de ervaring en de materialen in huis om dit voor u te kunnen uitvoeren. Elk onderdeel van de tuin heeft zijn eigen onderhoud nodig, alles één keer per jaar goed na lopen, in één keer of gefaseerd door het jaar heen komt uw tuin zeker ten goede.

NAAR TUINONDERHOUD

TUINONTWERP

Een goed tuinontwerp begint altijd met een gesprek waarin de wensen van de klant en de mogelijkheden van de tuin worden besproken. Na dit gesprek kan het ontwerpen beginnen, eerst een schets die na een bespreking hiervan later kan worden uitgewerkt tot een ontwerp eventueel met beplantingsplan.

NAAR TUINONTWERP

BOOMVERZORGING

Hoveniersbedrijf Krabbenborg doet de boomverzorging in samenwerking met Koerselman Boomverzorging te Laren (gld).

NAAR BOOMVERZORGING

VAN GRONDWERK TOT EN MET BESTRATING EN VERLICHTING, UITERAARD GAZON, VIJVER EN AFSCHEIDINGEN & PROFESSIONELE BEREGENING.

Hiervoor hebben wij allemaal de ervaring in huis. De keus van de beplanting maakt hierbij het plaatje compleet.

Hovenier Lichtenvoorde

Bent u op zoek naar een professionele hovenier in Lichtenvoorde? Hoveniersbedrijf Krabbenborg staat klaar om uw tuinwensen te vervullen met expertise en toewijding. Met jarenlange ervaring en een verschillende diensten, zorgen wij ervoor dat uw tuin er altijd op zijn best uitziet.

Waarom kiezen voor Hoveniersbedrijf Krabbenborg?

Bij Hoveniersbedrijf Krabbenborg begrijpen we dat elke tuin uniek is. Daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij uw specifieke behoeften en wensen. Of het nu gaat om tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud of boomverzorging, ons ervaren team staat voor u klaar. Onze dienstverlening kenmerkt zich door professionaliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap.

Tuinontwerp op maat

Een goed doordacht tuinontwerp vormt de basis van elke prachtige tuin. Bij Hoveniersbedrijf Krabbenborg starten we elk project met een gedetailleerd gesprek om uw wensen en de mogelijkheden van uw tuin te bespreken. Vervolgens creëren wij een op maat gemaakt ontwerp dat perfect aansluit bij uw stijl en behoeften. Van beplantingsplan tot verlichting, wij denken aan elk detail.

Complete tuinaanleg

Tuinaanleg bij Krabbenborg omvat alles wat nodig is om uw droomtuin te realiseren. Van grondwerk en (sier)bestrating tot gazonaanleg en beregening, wij zorgen voor een complete en professionele aanleg. Wij begrijpen dat een tuin niet alleen mooi moet zijn, maar ook praktisch. Daarom houden wij bij het ontwerp en de aanleg altijd rekening met de functionaliteit van de tuin.

Deskundig tuinonderhoud

Een goed onderhouden tuin blijft jaar na jaar op zijn mooist. Ons team van ervaren hoveniers biedt deskundig tuinonderhoud, waarbij elk onderdeel van uw tuin de benodigde aandacht en zorg krijgt. Of het nu gaat om periodiek onderhoud of een eenmalige opknapbeurt, wij zorgen ervoor dat uw tuin er altijd verzorgd uitziet.

Specialistische boomverzorging

Bij Hoveniersbedrijf Krabbenborg hebben we een speciale focus op boomverzorging. In samenwerking met Koerselman Boomverzorging te Laren bieden wij gespecialiseerde diensten voor het snoeien, verzorgen en verwijderen van bomen. Gezonde bomen zijn een waardevolle toevoeging aan uw tuin en wij zorgen ervoor dat ze de beste zorg krijgen.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte

Bent u klaar om uw tuinplannen werkelijkheid te maken? Neem vandaag nog contact op met Hoveniersbedrijf Krabbenborg voor een vrijblijvend gesprek. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van professioneel advies. Samen creëren we de tuin van uw dromen.

NIEUWS

Blijf op de hoogte van wat er allemaal bij en rondom Hoveniersbedrijf Krabbenborg afspeelt.

NAAR NIEUWS

Algemene voorwaarden

Hier vindt u onze algemene voorwaarden ter inzage.

Naar algemene voorwaarden

RECENTE PROJECTEN

Bekijk alle projecten

31 oktober 2023

Voortuin vernieuwen Borculo

3 februari 2022

Complete tuin nieuwbouw in Ruurlo

3 februari 2022

Tuin nieuwbouwwoning Barchem