Hovenier Gelderland

Welkom bij Hoveniersbedrijf Krabbenborg, uw toonaangevende hovenier in Gelderland! Met een passie voor groen en een toewijding aan vakmanschap, brengen wij al jaren prachtige tuinen tot leven in heel Gelderland.

TUINAANLEG

Een tuin aanleggen is een kostbare aangelegenheid en is iets wat u waarschijnlijk niet jaarlijks doet. Het is daarom belangrijk dat dit goed en vakkundig gebeurt. Hoveniersbedrijf Krabbenborg heeft de expertise en het goede gereedschap om uw tuin volledig aan te leggen.

NAAR TUINAANLEG

TUINONDERHOUD

Om uw tuin er elk jaar weer op zijn mooist uit te laten zien is goed onderhoud een vereiste. Wij hebben de ervaring en de materialen in huis om dit voor u te kunnen uitvoeren. Elk onderdeel van de tuin heeft zijn eigen onderhoud nodig, alles één keer per jaar goed na lopen, in één keer of gefaseerd door het jaar heen komt uw tuin zeker ten goede.

NAAR TUINONDERHOUD

TUINONTWERP

Een goed tuinontwerp begint altijd met een gesprek waarin de wensen van de klant en de mogelijkheden van de tuin worden besproken. Na dit gesprek kan het ontwerpen beginnen, eerst een schets die na een bespreking hiervan later kan worden uitgewerkt tot een ontwerp eventueel met beplantingsplan.

NAAR TUINONTWERP

BOOMVERZORGING

Hoveniersbedrijf Krabbenborg doet de boomverzorging in samenwerking met Koerselman Boomverzorging te Laren (gld).

NAAR BOOMVERZORGING

VAN GRONDWERK TOT EN MET BESTRATING EN VERLICHTING, UITERAARD GAZON, VIJVER EN AFSCHEIDINGEN & PROFESSIONELE BEREGENING.

Hiervoor hebben wij allemaal de ervaring in huis. De keus van de beplanting maakt hierbij het plaatje compleet.

NIEUWS

Blijf op de hoogte van wat er allemaal bij en rondom Hoveniersbedrijf Krabbenborg afspeelt.

NAAR NIEUWS

Algemene voorwaarden

Hier vindt u onze algemene voorwaarden ter inzage.

Naar algemene voorwaarden

Hovenier in Gelderland: onze diensten

Met ons als hovenier bieden wij  een breed scala aan diensten aan, inclusief tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud, en boomverzorging. Of u nu een nieuwe tuin wilt aanleggen, uw bestaande tuin wilt verfrissen of een professioneel onderhoudsplan nodig heeft, ons team van deskundige hoveniers staat klaar om aan uw wensen te voldoen.

Waarom kiezen voor hoveniersbedrijf Krabbenborg in Gelderland?

Wij staan bekend om onze uitstekende service en kwaliteit. Ons toegewijde team van hoveniers beschikt over de kennis en ervaring om elk project, groot of klein, tot een succes te maken. Wij begrijpen dat elke tuin uniek is en daarom bieden wij gepersonaliseerde oplossingen die passen bij uw wensen en budget.

Duurzame hovenier in Gelderland

Bij Hoveniersbedrijf Krabbenborg geloven we in duurzaamheid. Als hovenier in Gelderland kiezen we altijd voor milieuvriendelijke methoden en materialen. Daarbij streven we naar de perfecte balans tussen esthetiek, functionaliteit en respect voor de natuur.

Neem vandaag nog contact met ons op!

Bent u klaar om uw droomtuin werkelijkheid te maken? Neem vandaag nog contact op met Hoveniersbedrijf Krabbenborg, uw vertrouwde hovenier in Gelderland. We kijken ernaar uit om samen met u een prachtige, duurzame tuin te creëren waar u jarenlang van kunt genieten.

RECENTE PROJECTEN

Bekijk alle projecten

31 oktober 2023

Voortuin vernieuwen Borculo

3 februari 2022

Complete tuin nieuwbouw in Ruurlo

3 februari 2022

Tuin nieuwbouwwoning Barchem